Menu
Tablet menu

Lush

Lush iti aduce natura cadou!
  Intregul concept Lush se bazeaza pe folosirea fructelor, semintelor, uleiurilor esentiale si petalelor de flori in stare proaspata pentru a-si pastra proprietatile uimitoare. Scopul nostru este sa limitam la minim ingredientele artificiale din cosmetice si sa te rasfatam intr-un mod cat mai natural posibil.
   Ne inspira mirosul fructelor coapte, un buchet mare de flori sau culoarea marii, dimineata. Din grija pentru frumusetea ta, LUSH a conceput o gama speciala de cosmetice naturale, lipsite de adaosuri chimice sau de ingrediente animale. Poti sa alegi din multitudinea de creme, sapunuri, geluri de dus sau uleiuri de masaj.
   Prezentarea produselor pune in evidenta domeniul de inspiratie, respectiv cel culinar astfel incat vei fi tentat sa incerci una din delicatesele noastre.
   Produsele sunt fresh, fabricate manual, din cele mai fine si organice uleiuri esentiale, obtinute din plante, fructe, seminte si flori, din zone sigure si nepoluate.
  Spunem NU ambalajelor inutile si scumpe pentru a va incuraja sa atingeti si sa incercati produsele, Nu sinteticelor pentru a va oferi un tratament cat mai sanatos posibil si NU formelor conventionale pentru a va pune la dispozitie terapia sub mai multe forme: culoare, forma, spa, aromaterapie.
   "Nicaieri aromele nu sunt mai provocatoare decat la Lush!”

Descopera colectia completa, exclusiv in magazinele LUSH din Bucuresti

In cadrul magazinului Lush din incinta Mario Plaza regasiti alte 2 branduri eco din Italia.

  • LUMEN propune produse care au la baza ceara vegetala, fitil din bumbac fara plumb si arome atent selectionate, fara acizi ftalici si mosc sintetic sau compusi de origine animala.
  • ESSENZA&NATURA creaza produse naturale si ecologice, intr-un stil italian aparte, menit sa imbogateasca si sa transforme mediul inconjurator cu ale sale esente, lampi catalitice, geluri si lumanari.

telefon: 0760698801 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.lush.ro
Facebook Lush  

More in this category: « Marionnaud
Login to post comments
back to top

Search

Style I Style II Style III