Menu
Tablet menu

Bel Interieur

   BEL INTERIEUR a fost recreata din BELLE MAISON, cu aceeasi dragoste si pasiune pentru FRUMOS, dupa o indelungata experienta in domeniul amenajarilor interioare.
   Ne-am dorit lucrurile cele mai frumoase pentru caminele clientilor nostri si cautarile noastre au fost incununate de succes. De aceasta data ,venim sa va aducem noi elemente care sa va personalizeze cu adevarat interioarele, care sa va creeze acel spatiu de intimitate si caldura familiala de care avem cu totii nevoie, acel “ACASA!” atat de necesar fiecaruia, in momentele lui de retragere din cotidian.
   Pe langa tesaturile de mare finete pe care vi le-am oferit pana acum..galerii..tapet, avem o serie de noutati, unicat pe piata romaneasca pe care acum vi le dezvaluim.
   Ne-am straduit si am reusit sa va aducem OGLINZI VENETIENE din “Cristallo Veneziano”, adevarate obiecte de arta, fie cu ramele din lemn exotic, sculptate manual, fie cu ramele din sticla de MURANO sau rame executate din mozaic de piese mici de sticla de MURANO colorate in culori vii, calde.
   Toate acestea sunt rodul muncii mestesugarilor unei manufacturi muraneze, aflata la a 4 a generatie de mesteri .
   Si cum pasiunea lor pentru frumos nu s-a oprit aici, ei au creat in cadrul atelierelor lor MIC MOBILIER pentru a accentua rafinamentul interioarelor dumneavoastra, si CORPURI DE ILUMINAT cu elemente din cristal si sticla de MURANO, intr-un design aparte. Ei fac trecerea de la clasicul elegant, sobru, catre interioarele moderne, aerisite, atat de natural, incat ne putem trezi in acelasi timp in 2 lumi diferite, fara a simti vreo secunda ca am incalcat vreo regula a bunului gust .
   Rafinamentul si bunul gust se impletesc cu atmosfera de intimitate si relaxare pe care ti – o ofera propria locuinta – o adevarata oaza de liniste si pace interioara !

telefon: 021 311 76 32
mobil: 0722727259 / 0735855256
email: labellemaison2005 [at] yahoo [dot] com
http://www.belinterieur.ro

More in this category: « Inside Home Sarra Blu »
Login to post comments
back to top

Search

Style I Style II Style III